Smart styling online

ETT SMART SÄTT ATT ÖKA MER- OCH UPPFÖRSÄLJNING
S.m.a.r.t. Stylingträning är ett träningsprogram som utvecklats speciellt för säljare inom modehandeln. Målet är att varje säljare ska kunna guida sina kunder till en egen stil och ge goda råd, vilket i sin tur leder till merförsäljning och fler nöjda kunder som gärna kommer tillbaka.
S.m.a.r.t. Stylingträning är ett elearningbaserat utbildningsprogram i tio avsnitt. Träningsmetoden är ett roligt och effektivt sätt att skapa nöjdare kunder. Sammanlagt spänner S.m.a.r.t. Stylingträning över 4,5 timmar fyllda med kunskap, inspiration och övningar.
Målet är att ge klädsäljarna kunskap och förmåga som gör att de både mer- och uppförsäljer. Ofta kommer kunden till butiken med tanken att endast köpa ett plagg. Med men kunskapen från i stylingträningen kan klädsäljaren motivera dels ett dyrare plagg än kunden ursprungligen hade tänkt sig, dels föreslå flera kompletterande plagg som gör att kunden köper en hel outfit eller garderob i stället för bara ett enstaka plagg.
Varje avsnitt av träningsprogrammet kompletteras med en mängd övningar som säljaren ska utföra i butiken. Övningarna fungerar som en garanti för att målen uppnås – nöjdare kunder och ökad försäljning. Och vi ska inte glömma nöjdare och mer motiverade säljare!
S.m.a.r.t. Stylingträning är utvecklat i nära samarbete med två av Sveriges främsta butikskedjor inom mode.

Läs mer och se demo på smartstylingtraning.se