Smart materialträning

ETT SMART SÄTT ATT LÄRA SIG OM DE TEXTILA MATERIALEN
S.m.a.r.t. Stylingträning är ett träningsprogram som utvecklats speciellt för säljare inom textil handeln. Målet är att varje säljare ska kunna de unika egenskaperna med de material vi har i våra butiker.
S.m.a.r.t. Materialträning är ett elearningbaserat utbildningsprogram i tio avsnitt. Träningsmetoden är ett roligt och effektivt sätt att skapa nöjdare kunder. Sammanlagt spänner S.m.a.r.t. Stylingträning över 1,5 timmar fyllda med kunskap, inspiration och frågestester.
Vi får också se filmer på kundmöten och hur vi kan använda vår kunskap i verkligheten på buitksgolvet.
Målet är att ge säljarna kunskap och förmåga som gör att de både mer- och uppförsäljer. När vi kan materialen i våra kläder/textilier, vilka kundfördelar de har, men också kunna de nackdelar de olika materialen har i t.ex tvättegenskaper kan det hjälpa oss att skapa bra och trovärdiga säljargument.
Programmet innehåller också en ”texipedia” där vi kan söka bland våra material och materialblandningar för att snabbt få svar på kundfördelar-nackdelar och tvätt egenskaper.
Varje avsnitt av träningsprogrammet kompletteras med en mängd frågor som säljaren ska utföra för att säkerställa kunskapsinhämtningen. Övningarna fungerar som en garanti för att målen uppnås – nöjdare kunder och ökad försäljning. Och vi ska inte glömma nöjdare och mer motiverade säljare!

Läs mer och se demo på smartstylingtraning.se