E-learning stylistutbildning

VAD ÄR SMART E-Learning?  Läs mer www.smartstylingtraning.se och se demon

Elearning – En smartare skolbänk
S.m.a.r.t. Stylingträning bygger på självstudier via Internet, kompletterade med övningar i butik och erfarenhetsutbyten med kolleger. Elearning är ett spännande sätt att lära sig på som är lika enkelt som smart. Det finns sammanlagt nio avsnitt. Vi rekommenderar att man tar ett avsnitt åt gången, följer upp med de praktiska övningarna och möter riktiga kunder mellan varje kurstillfälle. På så sätt får säljarna/eleverna pröva den teoretiska kunskapen i praktiken redan under resans gång. Vi jobbar med E.stylistutbildningar som läromedel för både modehandeln och gymnasieskolor. I dag jobbar 15 gymnasieskolor med vår stylistutbildning och diplomerar sina elever till styleadvisors. Nyhet för i år är vår e-learning som tränar våra butiker inom mode hur vi säljer och lär om materialen vi har i våra kläder.  www.smartstylingtraning.se

Eleven kan alltid gå tillbaka och repetera – kunskapen finns alltid tillgänglig
Varje avsnitt innehåller tips på övningar som säljaren kan göra på egen hand, men de kan även genomföras på team- och gruppnivå. Gör man övningarna tillsammans öppnas möjligheterna att diskutera och utbyta erfarenheter, men framförallt så bygger man ett team som kan sälja bra tillsammans. Försäljning är ett lagarbete. Att byta erfarenheter och lära sig av varandra är viktigt för utvecklingen.

Träna Tränarträning
Har ni en organisation som ni själva vill träna upp och slipa ännu mer? Då ska ni köpa till extra Tränarträning. Den är till för de företag och organisationer som vill coacha sina säljare ännu mer. Varje Tränarträning genomförs under 3 dagar och har 12-15 deltagare. Där ges svar på frågor som: Hur stödjer jag teamets och individens utveckling praktiskt? Hur skapar jag engagemang, driv och resultat med hjälp av elearningen och övningarna i butik?
Välkommen till ett smartare sätt att jobba!